Team

Jitske 700 x 700

Jitske Winkel

Dru Yoga (en Meditatie), Restorative Yoga, Touch for Health, Quantum-Touch/Allergy, Reiki
Op zoek naar rust en ontspanning heb ik een aantal jaren Hatha yoga les gevolgd tot ik tijdens een yoga vakantie in Italië in 2010 voor het eerst in aanraking kwam met Dru Yoga. Deze zachte, vloeiende vorm van yoga sprak mij meteen erg aan en in 2011 besloot ik te starten met de Dru Yoga Docenten Opleiding bij Dru Netherlands. Deze opleiding heb ik in mei 2014 afgerond.

Sinds september 2013 geef ik Dru Yoga les en in april 2014 heb ik Dru Yoga Heerhugowaard opgericht. Ik geef inmiddels met veel plezier verschillende yogalessen per week naast mijn vaste baan bij een verzekeraar. Yoga is voor mij met aandacht bewegen binnen de grenzen van je lichaam. Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen: staand, zittend of liggend, aangepast, met ondersteuning. Soms is het een puzzel hoe we een houding aan kunnen passen, maar dat maakt het nou juist zo leuk.

Naast de yogalessen geef ik ook Quantum-Touch, Quantum-Allergy, Touch for Health en Reiki behandelingen. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en volg verschillende opleidingen en bijscholingen. In 2017 ben ik gestart met de Dru Meditatie Docenten Opleiding en in 2018 met de opleiding Voedingskinesiologie, daarnaast volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen op het gebied van yoga, natuurgeneeswijzen en healing.
Vignet-geregistreerd-Dru-docent 400x400

Rina Knook

Stoelyoga, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga
Mijn naam is Rina van Schijndel-Knook en ik ben geboren in 1958. Opgegroeid als kind in de stad Eindhoven waar mijn vader bij Philips werkte. Na het voortgezet onderwijs heb ik de kostuumopleiding gevolgd. En daarna een aantal creatieve cursussen gedaan. Ik heb twee kinderen een zoon Niels geboren in 1979 en een dochter Birgit geboren in 1981. Inmiddels heb ik ook vier kleinkinderen.

Toen ik in 1981 voor de eerste keer in aanraking kwam met yoga is het zaadje geplant. Toen wist ik wat ik wilde. Toch heeft het een aantal jaren geduurd voor ik aan de opleiding kon beginnen. In 1996 heb ik mijn diploma ontvangen. In de jaren daarna van 1997 tot en met 2007 de specialisaties gedaan. Stoelyoga in 2018.

In 2008 ben ik met mijn man Parcival naar Frankrijk vertrokken om daar 10 seizoenen lang onze camping te runnen. Nu sta ik weer te popelen om aan de slag te gaan in mijn ‘oude vak’, yoga en massage, heerlijk om te doen! Ik kijk naar je uit! Omdat ik altijd een nuchtere aardige vrouw ben geweest, komt dat in mijn lessen tot uiting. Dit maakt mijn lessen bijzonder.

Contactgegevens

Dru Yoga Heerhugowaard

Zakenstation unit 239

Stationsplein 99

1703 WE  Heerhugowaard

Tel: 06-51875094

Email: info@druyogaheerhugowaard.nl

Vragen, afspraak maken of meer informatie? Stuur een bericht door onderstaand formulier in te vullen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.