Reiki

Reiki bestaat uit twee delen: “Rei” wat universeel betekent en “Ki”: levensenergie.
Reiki is de universele energie die overal om ons heen is.

Bij een Reiki behandeling wordt deze energie via de handen doorgegeven, dit doe ik door mijn handen op verschillende punten op het lichaam te leggen, dit kan over de kleding heen. Vind u het vervelend om aangeraakt te worden, dan kunnen de handen ook een paar centimeter van het lichaam afgehouden worden.

Een Reiki behandeling is geschikt voor bijna iedereen, jong en oud, met en zonder klachten. Een Reiki behandeling kan ontspanning geven, u meer in balans brengen en kan helpen bij verlichting van (pijn)klachten.
Tijdens de behandeling kunt u dat gevoel van ontspanning al voelen, u kunt ook warmte voelen, kou, prikkels of tintelingen: iedereen reageert anders.

Praktische informatie:
Een Reiki behandeling kan bij medische klachten ondersteunend zijn naast andere (reguliere) behandelingen maar is daar nooit een vervanging van. Bij ernstige klachten dient u eerst een arts te raadplegen.

De kosten bedragen € 50,00 voor een behandeling van een uur.
Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, daarna wordt het bedrag van de behandeling in rekening gebracht.

Contactgegevens

Dru Yoga Heerhugowaard

Zakenstation unit 239

Stationsplein 99

1703 WE  Heerhugowaard

Tel: 06-51875094

Email: info@druyogaheerhugowaard.nl

Vragen, afspraak maken of meer informatie? Stuur een bericht door onderstaand formulier in te vullen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.