Praktische informatie

Locatie

De yogastudio en praktijkruimte van Dru Yoga Heerhugowaard bevindt zich in het Zakenstation:
Stationsplein 99 – unit 239
1703 WE  Heerhugowaard

Let op: de straat heette voorheen Bevelandseweg (in navigatie mogelijk nog steeds) en dit is vanuit het station gezien aan de overkant van de kruising met de Zuidtangent.
Het Zakenstation zit tegenover het Hoogheemraadschap.

Door de slagboom (wat er nog van over is) het parkeerterrein op.
Ga een stukje rechtdoor. Je ziet dan aan je rechterhand een rookhok (ziet eruit als een bushokje) en aan je linkerhand Cateringbedrijf Party Garden. Tegenover het bushokje en links van Party Garden zit een deur, deze staat op een kiertje. Ga hier naar binnen, trap op naar de eerste verdieping, rechtsaf, door klapdeur naar rechts, derde deur rechts.
Let op: deze buiten deur is 's avonds vanaf 10 minuten voor de les open en wordt aan het begin van de les afgesloten. Overdag is deze deur open, je kunt dan ook door het restaurant lopen.

Er is ook een lift in het gebouw.
Tijdens kantooruren kun je links achteraan op het parkeerterrein de ingang nemen, hier is meteen de lift. Als je de lift uit komt naar rechts, dan naar links, derde deur links.
Buiten kantoortijden, neem je de ingang onderaan de trap (zie hierboven) en loop je langs de trap, door de deur, linksaf, gang volgen tot je bij de lift komt.

Tijdens kantoortijden kan het parkeerterrein vol zijn. Er staan bordjes naar een extra parkeerterrein P2. Je gaat hiervoor het parkeerterrein van het Zakenstation af, naar rechts en rijdt dan af op de splitsing van de W.M. Dudokweg, op de parkeerplaats in de kromming van de splitsing kun je ook parkeren.

Kleding en meenemen

Graag een eigen yogamat meenemen of een grote handdoek die de hele yogamat (63x183) bedekt.
Indien gewenst kun je ook een kussen en deken meenemen voor tijdens de ontspanning. De kussentjes en dekens van de yogastudio kun je ook gebruiken. Kussentje graag onder je handdoek leggen in de ontspanning.
Graag makkelijk zittende kleding aantrekken en een vestje meenemen voor tijdens de ontspanning.
Neem een gevulde, afsluitbare bidon of fles water mee.

We doen de yoga op sokken of blote voeten.
NB: Er is geen kleedkamer in de yogastudio

Yogamatten, meditatiekussens en stoelen zijn aanwezig.

Les boeken, afmelden en inhalen

Lessen kunnen tot 4 uur van tevoren kosteloos worden afgemeld via het online lesrooster.
Op tijd afgemelde lessen kunnen binnen het lesblok worden ingehaald.
Inschrijven voor lessen kan tot 5 minuten voor de les.

Behandelingen en privélessen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgemeld.

Aan- en afmelden
Klik op het online lesrooster om je les te wijzigen. Je dient hiervoor in te loggen met je emailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op “Wachtwoord vergeten” en je ontvangt een email om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Afmelden: tot 4 uur voor de les > Ga naar je les in ‘mijn lesrooster’ en klik op uitschrijven. Afmeldingen binnen 4 uur voor de les kunnen alleen via mail, whatsapp of telefonisch worden gedaan (dan wordt je les wel in rekening gebracht, maar weet ik wel dat we niet op je hoeven te wachten). Inmiddels kun je ook via het online lesrooster kort van tevoren afmelden, ook dan wordt de les wel in rekening gebracht.
Aanmelden andere les: tot 5 min voor de les > Is er plek dan staat er boek nuJe kunt de les boeken en bent ingeschreven. Let op: bij het boeken dien je de leskaart aan te klikken die je wilt gebruiken (vaak heb je er maar één, ook die moet je aanklikken) en daarna nog te bevestigen dat je de les echt wil boeken. Zorg dat je al deze stappen doorloopt, anders is je les niet geboekt.
Is er geen plek dan staat er wachtlijst. Als je hierop klikt, meld je je aan voor de wachtlijst van deze groep. Wanneer iemand zich op deze groep afmeldt, ontvang je automatisch een mail dat er plek is. Dus houd je mail tot 4 uur voor de les in de gaten! Ontvang je geen mail, dan kun je niet naar deze les komen.

In je account vind je onder “Mijn Lesrooster” een overzicht van je gevolgde en geboekte lessen en het saldo op je leskaart. Let op: dit is het saldo na de reeds geboekte lessen.

Handig: installeer de Momoyoga app op je telefoon (studionaam: druyogaheerhugowaard)

Betaling

Het lesgeld kan worden overgemaakt (voorkeur) op rekeningnummer NL61 KNAB 0732 2749 90 t.n.v. Dru Yoga Heerhugowaard of contant betaald in de studio.

Contactgegevens

Dru Yoga Heerhugowaard

Zakenstation unit 239

Stationsplein 99

1703 WE  Heerhugowaard

Tel: 06-51875094

Email: info@druyogaheerhugowaard.nl