Jitske 700 x 700

Jitske Winkel

Dru Yoga en Meditatie docente, Kinesioloog in opleiding
Op zoek naar rust en ontspanning heb ik een aantal jaren Hatha yoga les gevolgd tot ik tijdens een yoga vakantie in Italië in 2010 voor het eerst in aanraking kwam met Dru Yoga. Deze zachte, vloeiende vorm van yoga sprak mij meteen erg aan en in 2011 besloot ik te starten met de Dru Yoga Docenten Opleiding bij Dru Netherlands. Deze opleiding heb ik in 2014 afgerond. In 2019 heb ik de Dru Meditatie Docenten Opleiding afgerond.

Sinds september 2013 geef ik Dru Yoga les en in april 2014 heb ik Dru Yoga Heerhugowaard opgericht. In 2019 heb ik de sprong gewaagd en mijn vaste baan bij een verzekeraar opgezegd om helemaal voor de yoga en mijn praktijk te gaan.

Yoga is voor mij met aandacht bewegen binnen de grenzen van je lichaam. Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen: staand, zittend of liggend, aangepast, met ondersteuning. Soms is het een puzzel hoe we een houding aan kunnen passen, maar dat maakt het nou juist zo leuk.

Naast de yogalessen geef ik ook Kinesiologie behandelingen. Ik zit in het examenjaar van de opleiding tot Professioneel Kinesiologie bij Topki en verwacht in november 2024 af te studeren. De kinesiologie is heel breed en geeft met een toolbox vol technieken waarmee ik mensen kan helpen.

De combinatie van yoga en kinesiologie geeft me de mogelijkheid om mensen op verschillende manieren ontspanning te geven, zowel in groepslessen als individueel. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag begeleiden op hun pad en zie groeien.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en volg regelmatig cursussen en bijscholingen op het gebied van yoga, natuurgeneeswijzen en orthomoleculaire voeding.

Contactgegevens

Dru Yoga Heerhugowaard

Zakenstation unit 239

Stationsplein 99

1703 WE  Heerhugowaard

Tel: 06-51875094

Email: info@druyogaheerhugowaard.nl

Vragen, afspraak maken of meer informatie? Stuur een bericht door onderstaand formulier in te vullen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.