Algemene Voorwaarden

Versie 4.0, augustus 2018

 

 1. Door deelname aan de lessen of het boeken van een behandeling van Dru Yoga Heerhugowaard gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
 2. Deelname aan de lessen en de behandelingen van Dru Yoga Heerhugowaard is geheel op eigen risico. Raadpleeg bij twijfel een arts. Meld fysieke of geestelijke klachten, blessures en zwangerschap altijd voorafgaand aan de les/behandeling bij de docent/behandelaar.
 3. De betaling van de lessen geschiedt per vast blok. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij minimaal 2 weken voor het einde van het lesblok wordt opgezegd. Tijdens de duur van het abonnement is er een plek in de afgesproken yogales voor u gereserveerd.
 4. Indien u kiest voor een strippenkaart van 5 lessen in 3 maanden of 10 lessen in 6 maanden, is er geen vaste plek voor u gereserveerd.
 5. Tussentijds instromen in een blok is mogelijk, eerder uitstromen niet.
 6. Het abonnement voor het lesblok dient voor aanvang van het blok te worden betaald. De betaling van een strippenkaart dient voor de eerste les van deze kaart betaald te worden, doch binnen twee weken na aanschaf van de strippenkaart.
  Betaling kan via bank of contant.
 7. Betaling van behandelingen is direct via betaalverzoek (voorkeur), pin of contant.
 8. Bij verhindering dient minimaal 4 uur van tevoren te worden afgemeld. Dit kan via momoyoga.nl/druyogaheerhugowaard of de Momoyoga app.
  Voor privélessen, behandelingen, cursussen en workshops dient 24 uur van tevoren worden afgemeld.
 9. Bij geen of te late afmelding wordt de les of behandeling in rekening gebracht (ongeacht de reden van verhindering).
 10. Een op tijd afgemelde les kan binnen het blok in een andere groep worden ingehaald, mits daar plek is. Gemiste lessen en (delen van) abonnementen of strippenkaarten worden niet gerestitueerd.
 11. Bij afwezigheid langer dan twee weken, door langdurige ziekte, operatie, blessure of zwangerschap kan het abonnement in overleg worden opgeschort.
 12. Dru Yoga Heerhugowaard is niet aansprakelijk voor vermissing van of schade aan eigendommen van de deelnemers. Schade die door de deelnemer, al dan niet opzettelijk, aan de eigendommen van Dru Yoga Heerhugowaard wordt toegebracht, dient door de deelnemer te worden vergoed.
 13. Dru Yoga Heerhugowaard behoudt zich het recht voor om bij (herhaaldelijk) niet naleven van de algemene voorwaarden of huisregels de toegang tot de lessen te ontzeggen.
 14. Dru Yoga Heerhugowaard heeft een Privacy en Cookie statement, welke op de website te vinden is.

 

 

Huisregels

 

 1. Kom op tijd.
  Zo kun je rustig aankomen en kan de les op tijd beginnen.
  De buitendeur is een kwartier voor aanvang van de les open. Bij aansluitende lessen is de deur van de lesruimte 5 minuten voor aanvang van de les geopend. De deur sluit aan het begin van de les.
 2. Respecteer de rust die anderen zoeken in een yogales.
 3. Mobiele telefoons dienen in de yogaruimte uit te staan. Deze pas buiten de yogaruimte weer aanzetten.
 4. Schoeisel is niet toegestaan in de yogaruimte, betreedt de ruimte met schone voeten en schone sokken. Schoenen, jassen en tassen s.v.p. op de daarvoor aangegeven plek plekken zetten/hangen.
 5. Neem een grote handdoek mee voor op het yogamatje, zo blijven de yogamatjes schoon en hygiënisch. Je kunt ook je eigen yogamatje meenemen.
 6. Gelieve niet vlak voor de les te roken en gebruik geen parfum, dit kan voor sommige mensen hinderlijk zijn.