Reiki en Quantum-Touch

U kunt bij mij ook terecht voor Reiki en Quantum Touch behandelingen.

Reiki

Reiki is een prachtige energie die via de handen wordt doorgegeven. In 2004 heb ik de eerste en tweede graad in de Usui Reiki van Sylvia van Zoeren mogen ontvangen.

Een Reiki behandeling is geschikt voor bijna iedereen, jong en oud, met en zonder klachten. Een Reiki behandeling kan ontspanning geven, u meer in balans brengen en kan helpen bij verlichting van (pijn)klachten.

Tijdens een volledige Reiki behandeling ligt u aangekleed op de behandeltafel. Door mijn handen op verschillende punten van het lichaam te leggen, wordt de Reiki energie doorgegeven. Bij deze behandeling wordt het hele lichaam behandeld.

Een Reiki stoelbehandeling is een zittende behandeling, waarbij het hoofd en bovenlichaam behandeld worden.

 

Quantum-Touch

Bij een Quantum-Touch behandeling wordt d.m.v. ademhalings- en bewustwordingstechnieken het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
Alles heeft een trilling, ook ons lichaam. Bij ontsteking, pijn of ziekte, is de trilling in dat deel van het lichaam laag. Door het versterken van de levenskrachtenergie (ook wel prana, chi of mana genoemd) wordt de trillingniveau van het lichaam verhoogd, door dan de handen op deze plek te leggen, zal deze plek met de hogere frequentie mee gaan trillen en zo kunnen herstellen.

Quantum-Touch kan helpen:
– Het genezingsproces te versnellen
– Scheefstanden van het lichaam te corrigeren
– Rugklachten te verminderen
– Ontstekingen te remmen
– Te ontspannen
– Beter te slapen

Meer informatie over Quantum-Touch kunt u hier vinden.

Self Created Health

Het Self Created Health proces helpt je in 7 stappen en met 9 vragen inzicht te krijgen in de emoties achter (hardnekkige) lichamelijke klachten en deze lost te laten en te transformeren.

Het proces bestaat uit 2 of 3 afspraken in de praktijk en een aantal oefeningen voor thuis.
Self Created Health kan ondersteund worden door Quantum-Touch of Reiki.

Praktische informatie

Een Reiki of Quantum-Touch behandeling kan bij medische klachten ondersteunend zijn naast andere (reguliere) behandelingen maar is daar nooit een vervanging van. Bij ernstige klachten dient u eerst een arts te raadplegen.

Tarief Reiki of Quantum-Touch behandeling 1 uur:          € 50,00

Behandelingen worden contant afgerekend.
De eerste behandeling duurt vaak iets langer i.v.m. een korte kennismaking.

Afspraak maken:
U kunt telefonisch een afspraak maken via 06-51875094 of neem contact op via het contactformulier.
Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, daarna wordt het bedrag van de behandeling in rekening gebracht.