Praktische informatie

Locatie

De lessen vinden plaats in de yogastudio van Dru Yoga Heerhugowaard:
Stationsplein 99 – unit 239
1703 WE  Heerhugowaard

Let op: de straat heette voorheen Bevelandseweg (in navigatie mogelijk nog steeds) en dit is vanuit het station gezien aan de overkant van de kruising met de Zuidtangent.

De studio is in het Werkstation (voorheen HAL Tradecenter), dit is tegenover het Hoogheemraadschap. Door de slagboom het parkeerterrein op, stukje rechtdoor, ingang C, trap op naar de eerste verdieping, rechtdoor, door klapdeur naar rechts, derde deur rechts.
Als ingang C gesloten is, kunt u de deur een paar meter links van ingang C nemen, door de ruimte met de brievenbusjes, rechts aanhouden tot u de trap ziet, dan verder zoals hierboven beschreven.

U kunt ook bij ingang D de lift nemen, als u de lift uit komt naar rechts, dan naar links, derde deur links.

Kleding en meenemen

Graag makkelijk zittende kleding aantrekken en een vestje meenemen voor tijdens de ontspanning. Ook graag een grote handdoek en een flesje of bidon met water meenemen.
We doen de yoga op sokken of blote voeten.
NB: Er is geen kleedkamer in de yogastudio

Yogamatten, kussen, dekens, meditatiekussens en stoelen zijn aanwezig.

Afmelden en inhalen

Lessen kunnen tot 4 uur van tevoren kosteloos worden afgemeld via het online lesrooster.
Op tijd afgemelde lessen kunnen binnen het lesblok worden ingehaald.
Inschrijven voor lessen kan tot 5 minuten voor de les.

Aan- en afmelden
Klik op het online lesrooster om je les te wijzigen. Je dient hiervoor in te loggen met je emailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op “Wachtwoord vergeten” en je ontvangt een nieuw wachtwoord per email.
Afmelden: tot 4 uur voor de les > Ga naar je les in ‘mijn lesrooster’ en klik op uitschrijven. Afmeldingen binnen 4 uur voor de les kunnen alleen via mail, whatsapp of telefonisch worden gedaan.
Aanmelden andere les: tot 5 min voor de les > Is er plek dan staat er boek nu. Je kunt de les boeken en bent ingeschreven. Is er geen plek dan staat er wachtlijst. Als je hierop klikt, meld je je aan voor de wachtlijst van deze groep. Wanneer iemand zich op deze groep afmeldt, ontvang je automatisch een mail dat er plek is. Dus houd je mail tot 4 uur voor de les in de gaten! Ontvang je geen mail, dan kun je niet naar deze les komen.

In je account vind je onder “Mijn Lesrooster” een overzicht van je gevolgde en geboekte lessen en het saldo op je leskaart. Let op: dit is het saldo na de reeds geboekte lessen.

Betaling

Het lesgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL61 KNAB 0732 2749 90 t.n.v. Dru Yoga Heerhugowaard of contant betaald in de studio.